Pulo Rote

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nusa Tenggara Wétan

Pulo Rote inggih punika salah satunggaling pulo ingkang dumunung ing Nusa Tenggara Wétan. Rote misuwur kanthi budidaya lontar, wisata alam pantè, musik sasando, lan topi adat Ti'i Langga.