Pulo Rote

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nusa Tenggara Wètan

Pulo Rote inggih punika salah satunggaling pulo ingkang dumunung ing Nusa Tenggara Wètan. Rote misuwur kanthi budidaya lontar, wisata alam pantè, musik sasando, lan topi adat Ti'i Langga.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Rote&oldid=1089601"