Pulo Derawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pulo Derawan dumunung ing KapuloanDerawan, Kecamatan Derawan, Kabupatèn Berau, Kalimantan Timur. Pulo Derawan inggih kalebet ing dataran pasisir kanthi topografi ingkang rata. Pasisir pasir gadhah kemiringan lereng antawis 7° - 11° kanthi amba 13,5 - 20 mèter.

Pulo Derawan sampun dipuncalonaken dados salah satunggaling Situs Warisan Dunia UNESCO wiwit taun 2005.