Pulo Séram

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Pulo Seram)
Pulo Séram
Geografi
Negara

Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha utamané ya iku Masohi, kutha krajan kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa bangunan kayata :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kayata Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Pasisir Seram


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Séram&oldid=999203"