Pulo Séram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Pulo Seram)
Pulo Séram
Geografi
Negara

Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha utamané ya iku Masohi, kutha krajan kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa bangunan kayata :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kayata Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pasisir Seram