Pulo Séram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Pulo Seram)
Jujug: pandhu arah, pados
Pulo Séram
Geografi
Negara

Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha utamané ya iku Masohi, kutha krajan kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa bangunan kayata :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kayata Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Pasisir Seram


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Séram&oldid=999203"