Pulo Séram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Pulo Seram)
Jump to navigation Jump to search
Pulo Séram
Géografi

Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha mligi ya iku Masohi, kutha krajan kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa wangunan kaya ta :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kaya ta Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pasisir Seram