Pulo Séram

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Pulo Seram)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pulo Séram
Geografi
Negara


Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha utamané yaiku Masohi, ibukota kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa bangunan kayata :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kayata Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.


Deleng uga[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Pantai Seram
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Séram&oldid=942260"