Pulo Bangka

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Pulo Bangka iku pulo sing dumunung ing sisih wétan Sumatra, Indonésia lan klebu jroning wewengkon propinsi Kapuloan Bangka Belitung. Populasiné ing taun 2004 ana 789.809 jiwa. Jembar pulo Bangka ya iku 11.693.54 km².

No Kabupatèn/kota Kutha krajan Jembar wewengkon Kecamatan Desa Kelurahan Padunung
1 Bangka Sungailiat 2,950.68 8 60 9 231,793
2 Bangka Kulon Mentok 2,890.61 5 53 4 140,323
3 Bangka Tengah Koba 2,155.77 4 39 1 129,469
4 Bangka Kidul Toboali 3,607.08 5 45 3 147,039
5 Pangkal Pinang Pangkapinang 89.40 5 35 147,039
Total 5 11,693.54 27 197 52 789,809

Data BPS Propinsi Bangka-Belitung 2004


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Bangka&oldid=1045254"