Pulo Kuil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Kuil
Géografi

Pulo Kuil iku pulo kang dumunung kacamatan Selat Nasik kabupatèn Belitung provinsi Bangka Belitung, Indonésia. Pulo iki dumunung ana ing selat Gaspar ing sebrang kulon pulo Belitung, ing sebrang kulon Pulo Aur lan Pulo Kelemar ing sebrangwètan Pulo Liat. Sacara astronomi dumunung ing titik koordinat 3°27′58″S 107°8′29″E / 3.46611°S 107.14139°E / -3.46611; 107.14139.

Pulo-pulo ing saubengé[besut | besut sumber]

Ing saubengé Pulo Kuil ana sawatara pulo cilik kaya ta:

Uga delengen[besut | besut sumber]