Pulo Bakau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Bakau
Géografi

Pulo Bakau iku salah sijiné pulo kang dumunung ing kacamatan Selat Nasik kabupatèn Belitung provinsi Bangka Belitung, Indonésia. Pulo kang ana ing tlatah selat Gaspar sebrang kulon pulo Belitung,kang wewatesan ing sebrang kulon daya pulo Kalangbau lan pulo Aur. Sacara astronomi dumunung ana ing titik koordinat 3°31′13″S 107°9′30″E / 3.52028°S 107.15833°E / -3.52028; 107.15833.

Pulo-pulo saubengé[besut | besut sumber]

Ing saubengé pulo Bakau kapérang ing cacahé pulo kang cilik kaya ta :

Uga delengen[besut | besut sumber]