Pulo Kalangbau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Kalangbau
Géografi

Pulo Kalangbau iku siji pulo ing wewengkon kecamatan Selat Nasik kabupatèn Belitung provinsi Bangka Belitung, Indonésia. Pulo iki dumunung ing selat Gaspar ing sisih kulon pulo Belitung, ing sisih kidul-kulon pulo Mendanau, pulo Naduk, pulo Aur lan pulo Gersik. Sacara astronomi dumunung ing titik koordinat 3°30′40″S 107°30′46″E / 3.51111°S 107.51278°E / -3.51111; 107.51278.

Pulo-pulo saubengé[besut | besut sumber]

Ing saubengé pulo Kalangbau ana sawatara pulo cilik ya iku:

Uga delengen[besut | besut sumber]