Menyang kontèn

Selat Nasik, Belitung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Selat Nasik
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKapuloan Bangka Belitung
KabupatènBelitung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri19.02.03 Edit nilai pada Wikidata
Kapadhetan/km²

Selat Nasik iku kacamatan ing Kabupatèn Belitung, Kapuloan Bangka Belitung, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

Kacamatan Selat Nasi dumadi saka 4 kalurahan ya iku:

  1. Suak Gaul
  2. Petaling
  3. Selat Nasik
  4. Pulau Gersik