Kidul-Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kidul-kulon)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kompas nuduhaké arah kidul-kulon.

Kidul-Kulon (sajeroning basa Indonésia: barat daya), iku arah mata angin ing tengah-tengah antarané arah Kidul lan Kulon. Kosok baliné ya iku arah Lor-Wétan.

Uga delengen[besut | besut sumber]