Lor-Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kompas nuduhaké arah mata angin lor-kulon

Lor-Kulon (jroning basa Indonésia: barat laut), iku arah mata angin ing tengah-tengah antarané arah Lor lan Kulon. Kosokbaliné ya iku arah Kidul-Wétan.

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lor-Kulon&oldid=966159"