Kidul-Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kompas nuduhaké arah kidul-kulon.

Kidul-Kulon (sajeroning basa Indonésia: barat daya), iku arah mata angin ing tengah-tengah antarané arah Kidul lan Kulon. Kosok baliné yaiku arah Lor-Wétan.

Deleng uga[besut | besut sumber]