Pulo Kélemar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Kélemar
Géografi

Pulo Kélemar iku pulo kang dumunung ana ing salah sijiné pulo ing tlatah kacamatan Selat Nasik kabupatèn Belitung provinsi Bangka Belitung, Indonésia. Pulo iki kang tepat dumunung ana ing selat Gaspar ing kulon pulo Belitung, sebrang kulon daya pulo Mendanau lan pulo Naduk, tlatah kang ana ing sebrang Lor ya iku pulo Aur. Sacara astronomi dumunung ing titik koordinat 3°26′0″S 107°14′0″E / 3.43333°S 107.23333°E / -3.43333; 107.23333.

Pandhudhuk[besut | besut sumber]

Pasar kang dianggo blanja nyukupi kabutuhan sadina-dina ya iku ana ing tlatah Tanjung Pandan migunakaké kapal/prahu warigaluh kanthi titempuhan kurang luwih 4-5 jam

Pulo-pulo sakiteré[besut | besut sumber]

Ing sakiteré pulo Kelemar kapengkar pulo cilik ya iku:

Uga delengen[besut | besut sumber]