Pulo Miangas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5°34′2″N 126°34′54″E / 5.56722°N 126.58167°E / 5.56722; 126.58167

Miangas iku pulo paling jaba Indonésia sing dumunung ing cedhak tapel wates antara Indonésia karo Filipina. Pulo iki kalebu sajeroning wewengkon désa Miangas, kacamatan Nanusa, Kabupatèn Kapuloan Talaud, provinsi Sulawesi Lor, Indonésia. Miangas iku pulo sing kagabung sajeroning gugusan Kapuloan Nanusa sing wewatesan langsung karo Filipina.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]