Pulo Miangas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5°34′2″N 126°34′54″E / 5.56722°N 126.58167°E / 5.56722; 126.58167

Miangas iku pulo paling jaba Indonésia sing dumunung ing cedhak tapel wates antara Indonésia karo Filipina. Pulo iki klebu jroning wewengkon désa Miangas, kacamatan Nanusa, Kabupatèn Kapuloan Talaud, propinsi Sulawesi Lor, Indonésia. Miangas iku pulo sing kagabung jroning gugusan Kapuloan Nanusa sing wewatesan langsung karo Filipina.

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Miangas&oldid=1031523"