Kabupatèn Kapuloan Talaud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Kapuloan Talaud
120px
Lambang Kepulauan Talaud
Motto: "---"
300px
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

8 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Kapuloan Talaud iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Lor, kutha ya iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kapuloan Talaud katata jroning 8 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Beo
  2. Damau
  3. Essang
  4. Gemeh
  5. Kabaruan
  6. Lirung
  7. Melonguane
  8. Nanusa
  9. Rainis
  10. Tampanamma

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Utara

Cithakan:Kabupatèn Kapuloan Talaud