Kabaruan, Kapuloan Talaud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabaruan, Kapuloan Talaud
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kapuloan Talaud {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kabaruan iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuloan Talaud propinsi Sulawesi Lor.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Pangeran
  2. Patuge
  3. Kabaruan
  4. Mangaran
  5. Kordakel
  6. Bulude

Cithakan:Kabupatèn Kapuloan Talaud

Kabupatèn Kapuloan Talaud