Damau, Kapuloan Talaud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Damau, Kapuloan Talaud
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri71.04.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Kapuloan Talaud {{{nama dati2}}}]]

Damau iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuloan Talaud propinsi Sulawesi Lor.

  1. Peret
  2. Taduwale
  3. Damau
  4. Akas
  5. Birang
  6. Ikhik
  7. Damau Bawone

Cithakan:Kabupatèn Kapuloan Talaud

Kabupatèn Kapuloan Talaud