Kabupatèn Minahasa Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Minahasa Lor
120px
Lambang Minahasa Lor
Motto: "---"
300px
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: Airmadidi
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahé:

8 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Minahasa Lor (Basa Indonésia: Kabupatèn Minahasa Utara), iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Lor, kutha Airmadidi iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Géografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Minahasa Lor ketata saka 8 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Airmadidi
  2. Dimembe
  3. Kalawat
  4. Kauditan
  5. Kema
  6. Likupang Kulon
  7. Likupang Wétan
  8. Wori

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala nJaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Minahasa Lor