Likupang Kulon, Minahasa Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Likupang Kulon, Minahasa Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa Lor {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Likupang Kulon (Basa Indonésia : Likupang Barat), iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa Lor provinsi Sulawesi Lor.

Cithakan:Kabupatèn Minahasa Lor

Kabupatèn Minahasa Lor