Kutha Tomohon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Tomohon
120px
Lambang Kutha Tomohon
Sesanti: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kota Tomohon.svg
Dina Dadi:25 Fèbruari 2003
Walikutha:Jefferson Soleiman
Wakil Walikutha:Montesquieu Rumajar
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 85.000 jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Tomohon iku kutha ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha-kutha liyané : Manado, Bitung lan liya-liyané. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa 11.420 hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

1°15' Lintang lor lan 124°50' Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Tomohon ketata sajeroning 5 kacamatan, 35 désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Tomohon Barat
  2. Tomohon Selatan
  3. Tomohon Tengah
  4. Tomohon Timur
  5. Tomohon Utara

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Lor