Kutha Bitung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Bitung
120px
Lambang Kutha Bitung
Motto: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kota Bitung.svg
Dina Dadi: 15 Agustus 1990
Walikutha: Hanny Sondakh
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

1.583 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 147.680 jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Bitung iku kutha ing Propinsi Sulawesi Lor, kutha-kutha liyané : Manado, Tomohon lan liya-liyané. Jembar wewengkon kutha iki ± 1.583 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kutha Bitung ketata jroning 5 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Bitung Barat
  2. Bitung Selatan
  3. Bitung Tengah
  4. Bitung Timur
  5. Bitung Utara

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sulawesi Lor


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bitung&oldid=1102123"