Kabupatèn Kapuloan Sitaro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng}}}
-
Lambang Kabupatèn Kapuloan Siau Tagulandang Biaro
Moto: -


-
Peta lokasi Kabupatèn Kapuloan Siau Tagulandang Biaro di Sulawesi Lor
Koordinat: -
Propinsi Sulawesi Lor
Tanggal peresmian -
Pamaréntahan
 - DAU -
Luas -km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total -
 - Kepadatan -
Démografi
 - Kode area telepon -
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web -

Kabupatèn Kapuloan Siau Tagulandang Biaro utawa dicekak Kabupatèn Sitaro iku kabupatèn ing provinsi Sulawesi Lor, Indonésia. Kutha krajané ya iku Ondong Siau. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 15 Taun 2007 tanggal 2 Januari 2007.

Pulo Siau (Kutha Ondong) sing dadi kutha krajan kabupatèn duwé gunung geni "Karangetang". Cacahing sing ndunungi: 64.987 Jiwa

Cithakan:Kabupatèn Kapuloan Sitaro