Pulo Samosir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Samosir
Toba zoom.jpg
Samosir dumunung ing tengah Tlaga Toba.
Géografi
Pernah Asia Tenggara
Koordhinat 2°35′N 98°49′E / 2.583°N 98.817°E / 2.583; 98.817
Administrasi
Indonesia

Pulo Samosir ya iku pulo kang manggon ana ing tengah-tengah Tlaga Toba, provinsi Sumatra Lor.[1] Pulo Samosir dhuwure kira-kira 1.000 mèter ing sadhuwuré segara.[1] Pulo Samosir sakiwa tengene, ngarep burine diubengi gunung-gunung.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Pulau Samosir Potensi Wisata yang Belum dikelola Maksimal(dipunundhuh tanggal 22 Juli 2011)
  2. ^ Pesona Pulau Samosir(dipunundhuh tanggal 22 Juli 2011)

Médhia magepokan Pulau Samosir ing Wikimedia Commons