Pulo Bawean

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Pulo Bawean

Bawean iku pulo sing kacakup ing Propinsi Jawa Wétan. Pulo iki nduwé padunung antara 60.000 nganti 70.000 jiwa. Para padunungé mèh kabèh kalebu wong Madura. Kutha krajané ya iku Sangkapura.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Bawean&oldid=1028357"