Pulo Bawean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pulo Bawean

Bawean iku pulo sing kacakup ing Provinsi Jawa Wétan. Pulo iki sing ndunungi antara 60.000 nganti 70.000 jiwa. Para sing ndunungi mèh kabèh kalebu wong Madura. Kutha krajané ya iku Sangkapura.