Pulo Rempang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rempang
Géografi
Pernah Asia Kidul-Wétan
Koordhinat 0° 42′ 0″ N, 104° 13′ 0″ E
Kapuloan Kapuloan Riau
Pulo-pulo gedhé Pulo Batam
Administrasi
Indonésia

Pulo Rempang kanthi jembar kurang-luwih 165 km² iku pulo ing wewengkon pamaréntahan kutha Batam, provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, minangka rangkaéan pulo gedhé kaloro sing dihubungaké déning enem kreteg ya iku kreteg Barelang. Pulo iki dumunung kira-kira 3 km ing sisih kidul-wétan pulo Batam lan kahubung déning kreteg Barelang ka-5 karo pulo Galang ing sisih kidul.