Pulo Rempang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rempang
Geography
LocationAsia Kidul-Wétan
Coordinates0° 42′ 0″ N, 104° 13′ 0″ E
ArchipelagoKapuloan Riau
Administration
Indonésia

Pulo Rempang kanthi jembar kurang-luwih 165 km² iku pulo ing wewengkon pamaréntahan kutha Batam, provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, minangka rangkaéan pulo gedhé kaloro sing dihubungaké déning enem kreteg ya iku kreteg Barelang. Pulo iki dumunung kira-kira 3 km ing sisih kidul-wétan pulo Batam lan kahubung déning kreteg Barelang angka 5 karo pulo Galang ing sisih kidul.