Kabupatèn Bintan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Bintan
Lambang Kabupatèn Bintan
Lambang Kabupatèn Bintan



Peta lokasi Kabupatèn Bintan di Kapuloan Riau
Koordinat: -
Propinsi Kapuloan Riau
Tanggal peresmian -
Pamaréntahan
 - DAU Rp.-
Luas 59.852,01 Km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total ~ 117.068 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0771
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.bintankab.go.id

Kabupatèn Bintan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau. Jeneng kabupatèn Bintan sadurungé ya iku Kabupatèn Kapuloan Riau. Owah-owahan jeneng iki supaya ora nuwuhaké kabingungan antara Provinsi Kapuloan Riau lan Kabupatèn Kapuloan Riau. Owah-owahan jeneng iki didhasari déning Peraturan Pamaréntah Nomer 5 Taun 2006 tanggal 23 Fèbruari 2006

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]