Teluk Sebong, Bintan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Sebong, Bintan
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bintan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Lempongan Sebong iku Kacamatan ing Kabupatèn Bintan, Kapuloan Riau, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]