Tambelan, Bintan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tambelan, Bintan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bintan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] Tambelan iku Kacamatan ing Kabupatèn Bintan, Kapuloan Riau, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]