Teluk Bintan, Bintan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teluk Bintan, Bintan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri21.01.08 Edit the value on Wikidata

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bintan {{{nama dati2}}}]]

Teluk Bintan iku Kacamatan ing Kabupatèn Bintan, Kapuloan Riau, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]