Kabupatèn Kapuloan Anambas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Kapuloan Anambas
{{{lambang}}}
Lambang Kabupatèn Kapuloan Anambas


{{{peta}}}
Peta lokasi Kabupatèn Kapuloan Anambas di Kapuloan Riau
Koordinat:
Propinsi Kapuloan Riau
Pamaréntahan
Luas 3.420 Km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total ---
 - Kepadatan --- per km²
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web ---

Kabupatèn Kapuloan Anambas iku sawijining kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau, Indonésia. Kutha krajané ya iku Tarempa. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 33 Taun 2008, minangka pamekaran saka Kabupatèn Natuna.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Undhang-Undhang Nomer 33 Taun 2008 bab Pambentukan Kabupatèn Kapuloan Anambas ing Provinsi Kapuloan Riau

Cithakan:Kabupatèn Kepulauan Anambas