Kabupatèn Kapuloan Anambas

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Kapuloan Anambas
{{{lambang}}}

Lambang Kabupatèn Kapuloan Anambas
{{{peta}}}

Peta lokasi Kabupatèn Kapuloan Anambas
Koordinat :
Motto:
Provinsi Kapuloan Riau
Kutha krajan Tarempa
Jembar 3.420 Km²
Pedunung  
 · Cacahé ---
 · Kapadhetan --- per km² jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan {{{kecamatan}}}
 · Désa/kelurahan {{{kelurahan}}}
Dhasar hukum Undang-Undang No. 33 Tahun 2008
Tanggal {{{tanggal}}}
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon
APBD {{{apbd}}}
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: ---

Kabupatèn Kapuloan Anambas iku sawijining kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau, Indonésia. Kutha krajané ya iku Tarempa. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 33 Taun 2008, minangka pamekaran saka Kabupatèn Natuna.

Referensi[besut | besut sumber]

  • Undhang-Undhang Nomer 33 Taun 2008 bab Pambentukan Kabupatèn Kapuloan Anambas ing Provinsi Kapuloan Riau

Cithakan:Kabupatèn Kepulauan Anambas