Kabupatèn Karimun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Karimun
Lambang Kabupatèn Karimun
Lambang Kabupatèn Karimun



Peta lokasi Kabupatèn Karimun di Kapuloan Riau
Koordinat: 00°50'25" LU-01°20'20" LS, 03°31'20" BB-102°51'15" BT
Propinsi Kapuloan Riau
Pamaréntahan
Luas 7.984 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 174,784 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web www.kab-karimun.go.id

Kabupatèn Karimun iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Kapuloan Riau. Kutha krajan Kabupatèn Karimun dumunung ing Tanjung Balai Karimun. Kabupatèn iki duwé jembar wewengkon 7.984 km², ya iku jembar dharatan 1.524 km² lan segara 6.460 km². Kabupatèn Karimun dumadi saka 198 pulo lan 67 ing antarané sing ndunungi. Padunung Karimun cacahé watara 174.784 jiwa.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]