Pulo Bintan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Bintan
Riau Islands Bintan.png
Geografi
Lokasi Asia Kidul-Wétan
Kapuloan Kapuloan Riau
Negara
Indonésia
Artikel iki ngenani Pulo Bintan. Delengen uga Kabupatèn Bintan.

Pulo Bintan iku pulo ing provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, dumunungé Kutha Tanjungpinang, kutha krajan Provinsi Kapuloan Riau. Ing pulo iki ana loro pamaréntahan, ya iku Pamaréntah Kutha Tanjungpinang sing dumunung ing Senggarang lan Tanjungpinang, déné pamaréntah kabupatèn Bintan dumunung ana ing Bandar Seri Bintan . Pulo iki cedhak karo nagara Singapura.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Bintan&oldid=1018948"