Pulo Bintan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bintan
Riau Islands Bintan.png
Géografi
PernahAsia Kidul-Wétan
KapuloanKapuloan Riau
Administrasi
Indonésia
Artikel iki ngenani Pulo Bintan. Deleng uga Kabupatèn Bintan.

Pulo Bintan iku pulo ing provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, dumunungé Kutha Tanjungpinang, kutha krajan Provinsi Kapuloan Riau. Ing pulo iki ana loro pamaréntahan, yaiku Pamaréntah Kutha Tanjungpinang sing dumunung ing Senggarang lan Tanjungpinang, déné pamaréntah kabupatèn Bintan dumunung ana ing Bandar Seri Bintan. Pulo iki cedhak karo nagara Singapura.