Pulo Bintan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bintan
Riau Islands Bintan.png
Geografi
Lokasi Asia Kidul-Wétan
Kapuloan Kapuloan Riau
Negara
Indonésia
Artikel iki ngenani Pulo Bintan. Uga delengen Kabupatèn Bintan.

Pulo Bintan iku pulo ing provinsi Kapuloan Riau, Indonésia, dumunungé Kutha Tanjungpinang, kutha krajan Provinsi Kapuloan Riau. Ing pulo iki ana loro pamaréntahan, ya iku Pamaréntah Kutha Tanjungpinang sing dumunung ing Senggarang lan Tanjungpinang, déné pamaréntah kabupatèn Bintan dumunung ana ing Bandar Seri Bintan . Pulo iki cedhak karo nagara Singapura.