Kreteg Barelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kreteg Barelang iku jeneng kreteg sing ngubungaké pulo-pulo Pulo Batam, Pulo Tonton, Pulo Nipah, Pulo Rempang, Pulo Galang lan Pulo Galang Baru. Masarakat ing panggonan kasebut ngarani "Kreteg Barelang", nanging ana uga sing nyebut "Kreteg Habibie", amarga Habibie sing ada-ada pembangunan kreteg iku kanggo menfasilitasi katelu pulo kasebut sing dirancang bakal dikembangaké dadi wewengkon indhustri ing Kapuloan Riau. Katelu pulo iku saiki kalebu Provinsi Kapuloan Riau.

Struktur[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]