Structurae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Structurae iku sawijining database sing isi karya-karya struktural lan teknik sipil saka kabèh jinis kaya kreteg, bangunan tingkat dhuwur, menara, bendungan lan sapanunggalané, database iki isi informasi ngenani perusahaan lan wong (insinyur lan arsitek pembangun) sing magepokan karo desain utawa pembangunan struktur.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Structurae&oldid=821301"