Structurae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Structurae iku sawijining database sing isi karya-karya struktural lan teknik sipil saka kabèh jinis kaya kreteg, yasan tingkat dhuwur, menara, bendungan lan sapanunggalané, database iki isi informasi ngenani perusahaan lan wong (insinyur lan arsitek pembangun) sing magepokan karo desain utawa pembangunan struktur.