Structurae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Structurae iku sawijining database sing isi karya-karya struktural lan teknik sipil saka kabèh jinis kaya kreteg, yasan tingkat dhuwur, menara, bendungan lan sapanunggalané, database iki isi informasi ngenani perusahaan lan wong (insinyur lan arsitek pembangun) sing magepokan karo desain utawa pembangunan struktur.