Menara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Menara Eiffel, Prancis

Menara inggih punika struktur damelanipun manungsa ingkang dhuwuripun langkung saking lébaripun. Menara punika dipunbangun minangka sawijining mercu tanda ingkang dipunbangun kanthi éndah sesawanganipun. Ananging ancasing menara inggih punika kanggé njagi papan saha lemah.

Étimologi[besut | besut sumber]

Tembung "menara" asalipun saking Basa Arab "منارة" ingkang dipuwaos :manārah.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Menara&oldid=978315"