Pulo Enggano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Pulo Enggano iku pulo sing dumunung ing samudra Hindia lan wewatesans karo nagara India. Pulo Enggano iki minangka bagéyan saka wewengkon pamaréntah Kabupatèn Bengkulu Lor, Provinsi Bengkulu, lan minangka sawijining kacamatan. Pulo iki dumunung ing sisih kidul-kulon kuth Bengkulu kanthi koordinat 5° 31′ 13″ LS, 102° 16′ 0″ BT.

Catatan sikil[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Cithakan:Indo-Pulo-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Enggano&oldid=1004591"