Pulo Enggano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pulo Enggano iku pulo sing dumunung ing samudra Hindia lan wewatesans karo nagara India. Pulo Enggano iki minangka péranganing wewengkon pamaréntah Kabupatèn Bengkulu Lor, Provinsi Bengkulu, lan minangka sawijining kacamatan. Pulo iki dumunung ing sisih kidul-kulon kuth Bengkulu kanthi koordinat 5° 31′ 13″ LS, 102° 16′ 0″ BT.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Cithakan:Indo-Pulo-stub