Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kapuloan Seribu)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Kapuloan Seribu
Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp
Lambang Kabupatèn Kapuloan Seribu
Sesanti: "---" (---)
Gambar:Lokasi Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Dina Dadi: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kapuloan Seribu iku Kabupatèn ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kapuloan Seribu ketata saking 2 kacamatan lan -- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn KapuloanSeribu ya iku:

  1. Kacamatan KapuloanSeribu Utara
  2. Kacamatan KapuloanSeribu Selatan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta