Nusa Penida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pulo Nusa Penida)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bali Locator Topography.png

Nusa Penida ya iku sawijining nusa (pulo) kang ana ing kidul-wétané Pulo Bali mawa watesan Selat Badung.