Pulo Nusa Penida

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bali Locator Topography.png

Pulo Nusa Penida ya iku sawijining pulo kang ana ing kidul-wétan Bali kang dipisahaké déning Selat Badung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Nusa_Penida&oldid=985247"