Nusa Penida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bali Locator Topography.png

Nusa Penida ya iku sawijining nusa (pulo) kang ana ing kidul-wétané Pulo Bali mawa watesan Selat Badung.