Kali Juwana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kali Juwana iku kali kang dumunung ana kang wewengkon kabupatèn Pathi Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kali ini wiwit dumunung saka sisih kidul kuloné kabupatèn Pathi tetemu maring kali Lusi banjur mengalir ngalor ngetan tumuju tekan laut Jawa ana ing sisih lor kutha Juwana.

Kali kang kejaba karan kali Juwana uga diarani kali Silugonggo iki, Saben taun ing mangsa rendheng kerep nimbulké banjir kang ngelepké désa-désa kang ana ing sisih kiwa tengené kali.