Kali Tuntang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tuntang
Tuk Gunung Merbabu
Sawangan Segara Jawa
Dawa 139 km

Kali Tuntang iku kali ing Jawa Tengah kang ngliwati tlatah Kabupatèn Semarang. Kali kang dawané 139 km iku duwé loro anak kali ya iku Kali Senjoyo (37 km) lan Kali Bancak (30 km). Kutha-kutha kang diliwati antarané Kutha Ambarawa lan Kutha Salatiga. Rawa Pening minangka péranganing laladan ilèn Kali Tuntang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]