Dhaptar sastrawan lan pujangga Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki ya iku pratélan sastrawan lan pujangga Indonésia

Penyair Indonésia[besut | besut sumber]

Cerpenis[besut | besut sumber]

Juru roman[besut | besut sumber]

Kritikus/Eseis[besut | besut sumber]

Liya-Liyané[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  • Pamusuk Eneste. 2001. Buku Pintar Sastra Indonésia. Jakarta: Penerbit Buku Kompas.
  • FKY. 2007. "Buku Antologi Puisi Tongue in Your Ear".