Beni Setia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Beni Setia, (lair ing Bandung, Jawa Wétan, 1954), ya iku sawijining panulis Indonesia.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Pendhidhikan pungkasane ya iku SPMA, lulus taun 1974. Puisi-puisine akèh kaemot ing publikasi nasional kaya ta, Berita Buana, Sinar Harapan, Pikiran Rakyat, Mangle, lan Puisi Indonesia 83 (Buku II); uga diemot ing antologi Yang Muda (1978), Senandung Bandung (1981), lan Festival Desember (1981), lan Linus Suryadi AG (ed.), sarta Tonggak 4 (br, 1987). Buku pisanane duwé irah-irahan Legiun Asing kang diterbitake taun 1987.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Eneste, Pamusuk (2001). Buku pintar sastra Indonesia : biografi pengarang dan karyanya, majalah sastra, penerbit sastra, penerjemah, lembaga sastra, daftar bebungah dan penghargaan. Jakarta: Penerbit Buku Kompas. ISBN 9799251788.  kaca 47