Beni Setia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beni Setia
Pakarya Penulis
Bangsa Indonésia Indonésia

Beni Setia, (lair ing Bandung, Jawa Wétan, 1954), ya iku sawijining panulis Indonesia.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Pendhidhikan pungkasane ya iku SPMA, lulus taun 1974. Puisi-puisine akèh kaemot ing publikasi nasional kaya ta, Berita Buana, Sinar Harapan, Pikiran Rakyat, Mangle, lan Puisi Indonesia 83 (Buku II); uga diemot ing antologi Yang Muda (1978), Senandung Bandung (1981), lan Festival Desember (1981), lan Linus Suryadi AG (ed.), sarta Tonggak 4 (br, 1987). Buku pisanane duwé irah-irahan Legiun Asing kang diterbitake taun 1987.

Hasil karya[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Eneste, Pamusuk (2001). Buku pintar sastra Indonesia : biografi pengarang dan karyanya, majalah sastra, penerbit sastra, penerjemah, lembaga sastra, daftar bebungah dan penghargaan. Jakarta: Penerbit Buku Kompas. ISBN 9799251788.  kaca 47

Pranala njaba[besut | besut sumber]