Roio del Sangro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Roio del Sangro-Stemma.png

Roio del Sangro iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing padunung 138 jiwa (2004). Kutha iki wewatesan karo: Monteferrante, Rosello, lan Villa Santa Maria.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°55′N 14°22′E / 41.917°N 14.367°E / 41.917; 14.367