Menyang kontèn

Roio del Sangro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Roio del Sangro iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing padunung 138 jiwa (2004). Kutha iki wewatesan karo: Monteferrante, Rosello, lan Villa Santa Maria.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°55′N 14°22′E / 41.917°N 14.367°E / 41.917; 14.367