Torrevecchia Teatina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Torrevecchia Teatina-Stemma.png

Torrevecchia Teatina iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 14,6 km2, kanthi padunung 4000 jiwa (taun 2007) lan kapadhetan 274 jiwa/km2.

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°22′N 14°12′E / 42.367°N 14.200°E / 42.367; 14.200