Casalbordino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Casalbordino
Santuario Miracoli
Casalbordino-Stemma.png

Casalbordino iku sawijining commune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, in region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 46 km2 kanthi padunung cacahé 6.397 jiwa lan kapadhetan 139 jiwa/km,sup>2. Kutha iki kabagi jroning distrik, antara liya: Casalbordino Lido, Cerreto, Leoni, Madonna dei Miracoli, Piana D'Alloro, Piana Sabella, Ripa, Verdugia, Vidorni. Komunitas tangga: Atessa, Paglieta, Pollutri, Torino di Sangro, Vasto, Villalfonsina.

Demografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung


Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°09′N, 14°35′E


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Casalbordino&oldid=957259"