Tollo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tollo-Stemma.png

Tollo iku commune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Tollo misuwur kanthi perkebunan anggur lan kebun zaitun kang ngebaki tlatah iki. Jembar wewengkon 14 km2 lan cacahing sing ndunungi 4.241 jiwa. Kapadhetan sing ndunungi ana 303 jiwa/km2. Kutha iki kapérang dadi pérangan-pérangan antarané: Colle, Colle Cavalieri, Colle della Signora, Colle Secco, Motrino, Macchie, Piano Mozzone, Pedine, Sabatiniello, San Pietro, Santa Lucia, Venna. Komunitas tetanggané ya iku: Canosa Sannita, Crecchio, Giuliano Teatino, Miglianico, Ortona

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi


Koordinat: 42°20′N 14°19′E / 42.333°N 14.317°E / 42.333; 14.317