Casacanditella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Casacanditella-Stemma.png

Casacanditella iku comune lan kutha kang dumunung ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 12 km2 kanthi sing ndunungi 1.431 jiwa lan kapadhetan 119 jiwa/km2. Kuta iki kapérang dadi dhistrik antarané: Dendalo Calcara, Lisgoni, Semivicoli, Val di Foro. Komunitas tanggané ya iku: Bucchianico, Fara Filiorum Petri, Filetto, San Martino sulla Marrucina, Vacri.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Sensus Pedunung


Sindaco: Bruno Della Pelle dal 28/05/2006
Centralino del comune: 0871 807131


Koordinat: 42°15′N 14°12′E / 42.250°N 14.200°E / 42.250; 14.200