San Salvo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
San Salvo-Stemma.png

San Salvo iku comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 19 km2 lan padunung cacahé 17.914 jiwa. Pamérangan kutha iki ya iku: Ributtini, San Salvo Marina, San Salvo Stazione. Déné komunitas kang wewatesan antarané: Cupello, Montenero di Bisaccia (CB), Vasto.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Panggonan asri[besut | besut sumber]


Koordinat: 42°03′N 14°44′E / 42.050°N 14.733°E / 42.050; 14.733