Dogliola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dogliola
Coat of arms of Dogliola
Municipal coat of arms
Negara Flag of Itali Italia
Region Abruzzo
Provinsi Chieti (CH)
Walikutha Giovanni Giammichele
Area 11 km2 (4 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°57′N 14°38′E / 41.950°N 14.633°E / 41.950; 14.633
Gentilic Dogliolese
Kodhe Telepon 0873
Kodhe Pos 66050
Patron San Rocco, San Luigi
 - Day June, 21st
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Dogliola in Italy
Dogliola-Stemma.png

Dogliola iku siji kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia, 25 km saka Vasto, ana ing elevasi 445 m saka lumahing segara. Jembar wewengkon 11 km2 lan cacahing sing ndunungi 415 jiwa. Kutha iki wewatesan karo: Fresagrandinaria, Mafalda (CB), Palmoli, lan Tufillo.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing sing ndunungi



Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°56′N 14°38′E / 41.933°N 14.633°E / 41.933; 14.633