Montebello sul Sangro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Montebello sul Sangro iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, Italia. Jembar wewengkon 5 km2 lan cacahing padunung 118 jiwa (2004). Kutha iki wewatesan karo: Civitaluparella, Montelapiano, Pennadomo, lan Villa Santa Maria

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 41°59′N 14°20′E / 41.983°N 14.333°E / 41.983; 14.333